Trude Snorrason, Parat Media. Årets tillitsvalgt 2024
Trude Snorrason er årets tillitsvalgt.

Trude er årets tillitsvalgt i Parat Media

- Trude har et stort hjerte og en rettferdighetssans ut over det normale, og dette er de beste egenskaper man kan inneha for å bli en respektert og god tillitsvalgt, sier juryen.

Publisert Sist oppdatert
Lesetid: 1 min

Trude Snorrason ble valgt inn som styrerepresentant i Parat Media TV 2s styre i 2019 og fikk være med på sine første forhandlinger senere samme år, og allerede året etter tok hun over stafettpinnen som klubbleder.

Fakta: Parat Media

Parat Media er en bransje- og arbeidstakerorganisasjon for ansatte i mediebransjen som jobber med salg/marked, it, administrasjon, content marketing, utvikling, medieanalyse, distribusjon, produksjon samt redaksjonelt arbeid innen forlag.

Dette skriver juryen i sin begrunnelse: «Med sin korte fartstid forstår Trude fort at klubbarbeid er viktig for medvirkning i prosesser, samt for å få gjennomslag for medlemmenes rettigheter, og her får hun en bratt lærekurve, men med sitt skarpe hode og myke vesen viser hun seg særdeles egnet i rollen. Hun bretter opp ermene og kaster seg uredd inn i store prosjekter og faste møtepunkt med ledere og ledelse i TV 2 og starter også med kompetanseheving for å styrke sin kunnskap.

Med sin enorme rettferdighetssans og stå på-vilje går det ikke lang tid før Trude er en respektert tillitsvalgt overfor ledelse og de to andre klubbene i TV 2, og i 2022 blir hun også valgt inn som ansattrepresentant i TV 2s bedriftsstyre.

Trude lærer fort og forstår raskt spillets gang under forhandlinger, dette har resultert i noen av de beste oppgjørene i klubbens historie med Trude som forhandlingsleder.

I tiden fra Trude tok over som klubbleder har hun fått bryne seg på pandemi og en av de største nedbemanningsprosesser TV 2 har stått overfor, og dette har Trude manøvrert seg igjennom med stø hånd på roret.

Trude har et stort hjerte og en rettferdighetssans ut over det normale, og dette er de beste egenskaper man kan inneha for å bli en respektert og god tillitsvalgt » .

 

Powered by Labrador CMS