Sissel Irene Helle Becker valgt til ny leder i NPL Vest

Onsdag 24.3.21 ble Årsmøte til NPL Vest gjennomført digitalt for andre år på rad. Alle deltakerne med unntak av sivil rettspleie i Bergen satt på hver sin PC og fulgte årsmøte. Leder Sigurd Børve ønske alle velkommen, Trond Sekkingstad telte og registrerte hvem som var møtte. Anita Stenvik ledet årsmøte, og gikk gjennom årsberetningen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Oppsummert kunne en konkludere med at det ikke hadde vært den største aktiviteten i lokallaget, men på tross av det var det kommet flere nye medlemmer, og en utelukket ikke at det ble mulighet for å rekruttere flere i 2021. Valget ble gjennomført med akklamasjon på alle verv, og det nye styret ble ønsket lykke til av årsmøte.

NPL Vest ble seende slik ut:

Styre:

Leder: Sissel Becker

Nestleder: Anita Stenevik

Sekretær: Trine Linn Mikkelsen

Kasserer: Torgils Lutro

Styremedlem: Tormod Hvattum

Vara 1: Bård Tore Norheim

Vara 2: Robert Veseth

Vara 3: Arne Vidar Hansen

Bilde: Sissel Becker, ny lokallagsleder i Vest

Etter at det formelle årsmøte var avsluttet fikk forbundsleder, Marit Ellingsen en halv time, hvor hun fikk gitt informasjon om Parat, hvor man finner NPL. I tillegg gikk hun gjennom hvilke saker som er mest aktuelle sentralt, og ba om tilbakemelding om hva som opptok medlemmene i Vest.

Politimester Kaare Songstad var invitert til å gi status og reflekterte over saker som er aktuelle i Vest Politidistrikt. Han takket for NPL sitt bidrag både i IDF og AMU, og takken gikk da spesielt til Sigurd Børve som har vært lokallagsleder for NPL i Vest de siste 2 årene. Han inviterte ny leder, Sissel Becker til kaffe og en prat på kontoret hans, og håpet på et like godt samarbeid med henne.

Powered by Labrador CMS