Tariff

Parats forhandlingsutvalg i Virkes lokaler torsdag før forhandlingsstart. F.v. forhandler Bjørn Are Sæther, forbundsleder i ThsF, Anne-Gro Årmo, og forhandler Benedicte Søderlund.

Jobber for tariffavtale for tannhelsesekretærer i privat sektor

Tannhelsesekretærenes Forbund i Parat møtte torsdag sammen med Fagforbundet hos arbeidsgiverorganisasjonen Virke. Her skal de forhandle frem tariffavtale for tannhelsesekretærer i private klinikker. 

Publisert Sist oppdatert
Lesetid: < 1 min

Torsdag møtte forhandlere fra Parat og Fagforbundet med arbeidsgiverorganisasjonen Virke. Målet er å få på plass en tariffavtale for tannhelsesekretærer i private bedrifter. 

– I dag skal vi prøve å bli enige om en tariffavtale i tannhelsetjenesten for medlemmer ansatt i de private bedriftene. Vi håper vi får landet den og at vi får gode vilkår for våre medlemmer. Det er veldig spennende, fordi dette blir den første tariffavtalen i privat sektor for tannhelsesekretærer, sier forbundsleder Anne-Gro Årmo. 

Forhandlingene vil fortsette over påske om partene ikke blir ferdige torsdag. 

Forhandlere fra Parat, Fagforbundet, og Virke i møter for å forhandle om tariffavtale for tannhelsesekretærer i privat sektor.
Powered by Labrador CMS