Parat feirer mangfold og kjærlighet

Sammen med YS-forbundene Delta, Negotia og YTF inviterer Parat sine medlemmer til Pride-markering lørdag 26. juni. Gisle Agledahl, kjent fra NRK-serien "Jævla homo", er med på festen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Journalist og programleder Gisle Agledahl er booket inn som foredragsholder på Parat og de andre YS-forbundenes Pride-frokost lørdag 26. juni klokken 10. I programmet "Jævla homo" på NRK har han utforsket hvorfor det fortsatt er vanskelig å være skeiv i Norge, og har siden markert seg som en klar stemme i samfunnsdebatten.

Arrangementet blir streamet på Parat24, Parats Facebook-side og Pride-event.

Det er Parats likestilllings- og mangfoldsutvalg som arrangerer frokosten, med støtte fra YS-forbundene Delta, Negotia og YTF.

– Vi er veldig glade for at Gisle stiller opp for oss denne dagen, sier Ronny Kjønsø, som er leder for Parats likestillings- og mangfoldsutvalg.

Han forteller også at han og resten av YS-familien er klar til å delta i paraden senere samme dag, hvis den blir gjennomført som planlagt.

– Vi håper å få til en felles YS-parole om det blir parade, sier han til Parat24.

Parat og YS pleier å være en synlig aktør i paraden i Oslo. Ståle Botn, rådgiver i region Øst, sier Parat er stolte av å være en organisasjon for alle.

– Parat har alltid vært tydelig i kampen for et raust, inkluderende og fargerikt arbeidsliv. Hos oss og våre tillitsvalgte er det ingen toleranse for diskriminering av noe slag, sier Botn, som lover fortsatt kamp mot all diskriminering.

Powered by Labrador CMS