Fagsamling for tillitsvalgte fra Hær, Sjø og Heimevernet

Parat forsvar fra Hær, Sjø og Heimevernet gjennomførte en fagsamling for å diskutere aktuelle saker i Forsvaret. Blant annet stod M & E på programmet, men det skjer også mye annet i Forsvaret om dagen.

Publisert Sist oppdatert

Parat forsvar gjennomførte en fagsamling for tillitsvalgte fra Hær, Sjø og Heimevernet 22-24 mai. Hovedfokus var Moderniserings- og effektiviseringsprogrammet (M&E) som pågår for fullt i Forsvaret, og som vil påvirke ansatte og tillitsvalgte i både Forsvarsbygg, Forsvarets materiellavdeling og i Forsvaret. Status pr. i dag for alle programmets prosjekter ble gjennomgått. Forsvarets Virkemiddelbestemmelse og HR-bestemmelse med veileder del G som omhandler omstilling ble diskutert i lys av pågående prosjekter, slik at de tillitsvalgte skal stille best mulig rustet til å støtte våre medlemmer som berøres av M&E i tiden som kommer.

Øvrige saker på agendaen var årets lønnsoppgjør, insentivprosjektene, kompetanseheving innen diverse regelverk og utvalgte driftsenheter i Forsvaret, rekruttering og verving, samt Parats flaggsak for 2023: de tillitsvalgte.

Powered by Labrador CMS