Derfor er vi medlem i NPL Trøndelag

NPL Trøndelag har utfordret 4 av sine medlemmer til å si noe om hvorfor de har valgt å bli medlem i NPL, og hvorfor NPL passer for ledere på alle nivå og fagområder.

Last ned egen pdf her:

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

John Ola Volden, POB og seksjonsleder etterforskning: Jeg er medlem av NPL fordi jeg ønsker å være en del av en fagforening som setter fokus på lederrollen. Vi får tilgang til nettverk på tvers av sektorer og ulike Webinarer gjennom Parat systemet. Som medlem i NPL opplever jeg at jeg til enhver tid får god informasjon fra NPL sentralt om hva som rører seg i Politi-Norge. NPL er en forholdsvis liten organisasjon som gjør at din stemme blir hørt samtidig som NPL har Parat i ryggen. NPL er den organisasjonen som best ivaretar mine lønns- og arbeidsvilkår, da det er en fagforening som har fokus på ledersegmentet.

Per Christian Stokke, POB og seksjonsleder etterforskning: Jeg ønsker å være en del av en fagforening med fokus på verdier, ledelse og utvikling i norsk politi. Norges Politilederlag setter fokus på sivile- og politiutdannete ledere og fagutviklere. NPL er en relativt liten forening, noe som gir meg som medlem mulighet til å påvirke utviklingen av politiet som organisasjon. Gjennom medlemskap i NPL har jeg tilegnet meg større lederkompetanse, og gjennom NPL og Parat har jeg en fagforening i ryggen, som besitter den beste kompetansen i landet innenfor fagforeningsarbeid rettet mot ledere.

Snorre Haugdahl, GDE-leder nord og politistasjonssjef Steinkjer: Jeg har vært lokallagsleder for Norges Politilederlag i over 10 år. Det var jeg fordi jeg ønsket å være en del av en fagforening med fokus på verdier, ledelse og utvikling av norsk politi. NPL setter fokus på sivile- og politiutdannete ledere og fagutviklere. Personlig ønsker jeg å bidra til utvikling av lederkompetanse og bidra til god lønnsutvikling. Gjennom NPL har jeg et godt nettverk internt og eksternt. Jeg er medlem, fordi jeg ønsker å være medlem i en fagforening, som har fokus på ledelse i politietaten. Det er viktig for meg at fagforeningen har fokus både på fagledelse, arbeidsgiverrollen og utvikling av politietaten. Jeg prøver hver dag å leve opp til å være Ansvarlig, åpen og fremtidsrettet.

Toril Sandvik, Seksjonsleder sivil og forvaltning: Jeg ønsket mer fokus på ledelse som fag, og på hvordan vi sammen kan utvikle politiet videre innenfor de rammer vi får. I NPL blir jeg sett, involvert og ivaretatt som leder, får god informasjon og mange medlemsfordeler. NPL gir meg mulighet til å bli hørt og jeg får utviklet mitt lederskap i politiet i fellesskap med andre ledere.

Powered by Labrador CMS