Tillitsvalgt? Parat tilbyr studietilbud!

I samarbeid med Høyskolen Kristiania tilbyr Parat nå et nytt studietilbud for tillitsvalgte og ledere, under overskriften «Arbeidsglede, ledelse og selvledelse for tillitsvalgte».

Publisert Sist oppdatert

Samarbeidet med Høyskolen Kristiania om arbeidsglede ble etablert som en del av arbeidet med flaggsaken i 2022. Gjennom dette samarbeidet ble det bl.a. publisert en rekke fagartikler, og det ble skrevet en egen rapport med en kunnskapsoppsummering om arbeidsglede.

Les mer: Flaggsaken 2022 - arbeidsglede

Les mer: Arbeidsglede - moteord eller nødvendighet? En kunnskapsoppsummering

Som en del av arbeidet med flaggsaken for 2023 videreføres nå samarbeidet med Høyskolen Kristiania, som sammen med Parat utvikler et eget deltidsstudium i arbeidsglede, ledelse og selvledelse for tillitsvalgte.

Leder i Parat Unn Kristin Olsen sier hun er glad for å utvide samarbeidet med Høyskolen Kristiania.

– Vi samarbeidet med Kristiania opp mot flaggsaken vår «arbeidsglede». I tillegg har vi gjort oss erfaringer både med lederprogrammet for topptillitsvalgte og YS stat-studiet «Jeg er tillitsvalgt». At vi nå kan bygge på erfaringene derfra, kombinert med kunnskapen om arbeidsglede og bruke dette til å utvikle et helt nytt kurstilbud for tillitsvalgte er veldig spennende, sier hun.

Les mer: I gang med nytt topptillitsvalgtprogram

Les mer: Deltidsstudium «Arbeidsglede, ledelse og selvledelse for tillitsvalgte» (15 studiepoeng)

Olsen har lenge ment at de tillitsvalgte er Parats viktigste ressurs. , det er de tillitsvalgte som er gullet vårt, sier hun.

– Det er de tillitsvalgte som er gullet vårt. Jeg er stolt over at vi nå kan lansere et eget studium for tillitsvalgte som både tar opp i seg den norske ledelsesmodellen, arbeidsglede og den tillitsvalgtes rolle. Jeg håper denne tilleggsutdannelsen kan å bidra til en enda bedre arbeidsdag for de tillitsvalgte, og dermed økt jobbtilfredshet, engasjement og mestringsfølelse hos de tillitsvalgte. Dette er et prosjekt jeg både håper og tror vil bli en suksess, sier en engasjert forbundsleder til Parat24.

Du kan finne mer informasjon om kurset, emnebeskrivelse og muligheter for å melde deg på, ved å følge denne linken: Mer informasjon om Arbeidsglede, ledelse og selvledelse for tillitsvalgte.

Powered by Labrador CMS