NPL Trøndelag avholdt årsmøte via VTC

Kjetil Ravlo ny leder i NPL Trøndelag

Mandag 4. mai 2020 var det kalt inn til årsmøte i NPL Trøndelag. Forbundsleder husker årsmøte i 2019 som ble holdt på Beredskapssenteret på Værnes. Da var det sol og 20 grader, og vi satt ute og hadde lunsj sammen. Det var en flott dag, og jeg hadde gledet meg til å få besøke Trøndelag igjen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Av Marit Ellingsen

I 2020 ble det annerledes. Lokallagsleder, Marit Heistad, hadde gjort de nødvendige forberedelser, og booket "stort møterom" på Atea Anywhere.

Kl. 14.33, etter noen minutters venting på at de som var påmeldt skulle komme seg på i videorommet, ble årsmøtet satt.

Snorre Haugdal ble pekt ut til møteleder, Marit Heistad redegjorde for årsmelding og selv om de hadde 2 medlemmer som var blitt pensjonister, så hadde de fått 2 nye, og telte fremdeles 20 medlemmer. Tore Eid gikk gjennom regnskapet. Leder av valgkomiteen, Kjetil Ravlo redegjorde for valgkomiteen sitt arbeid, og deres forslag til nytt styre.

Det ble valgt ny leder, Kjetil Ravlo. Marit Heistad ble takket for innsatsen, og fikk nytt verv som sekretær.

Forbundslederen fikk holde sitt innlegg, og nyvalgt leder fikk det siste ordet. Han takket for tilliten og så fram til ny rolle som lokallagsleder i NPL. Han ønsket å invitere til webinar, hvor det var mulig å samles i små grupper og motta noe via nettet.

NPL Trøndelag – VEL BLÅST, og gratulerer til det nye styret

Leder: Kjetil Ravlo

Nestleder: Marit Johanne By

Kasserer: Tore Eid

Sekretær: Marit Heistad

Powered by Labrador CMS