Parat-medlemmer spiser pizza på medlemsmøte.
Det var sol og fullsatte bord da Parat inviterte til medlemsmøte i Skien som en del av politisk ledelses sørlandsturné.

Solskinnsbesøk hos engasjerte medlemmer i sør

Parats politiske ledelse startet tirsdag sin sørlandsturné, med mål om å besøke og løfte frem medlemmer og medlemsbedrifter i Vestfold, Telemark og Agder. Parat-leder Unn Kristin Olsen og nestleder Anneli Nyberg har så langt møtt engasjerte tillitsvalgte og medlemmer i Horten, Sandefjord og Skien. 

Publisert Sist oppdatert
Lesetid: 1 min

Horten og Kongsberg Discovery var første stopp på Parat-leder Unn Kristin Olsens og nestleder Anneli Nybergs turné på Sørlandet. Bedriften utvikler og produserer innovativ teknologi for å forbedre kunnskap, overvåkning og bærekraft i havet, og har over 60 Parat-medlemmer. Parats politiske ledelse fikk omvisning i deler av produksjonen, og møtte de engasjerte tillitsvalgte Nikola Pavlovic og Linda Marie Lommedalen. 

Videre gikk turen til Sandefjord og Byggmakker. Her fikk Olsen og Nyberg møte tillitsvalgt Lars Arve Løkstad og flere av bedriftens 32 medlemmer. De kunne fortelle om utfordrende omorganiseringsprosesser i bransjen. 

Tillitsvalgte Henning Jelstad og Dag Linnom tok i mot Parat-lederen og nestlederen ved Kumera i Sandefjord. Bedriften produserer Norgear-produkter, som består av et bredt spekter av marine applikasjoner. 

Også på Skien Tannklinikk ble Parats politiske ledelse tatt i mot med åpne armer av tillitsvalgt Camilla Kleven Steen og resten av medlemsgjengen. 

Dagen ble avsluttet med medlemsmøte i strålende solskinn på Lekter'n i Skien, med nærmere 30 oppmøtte Parat-medlemmer og tillitsvalgte. 

Powered by Labrador CMS