Scandic Hotel Nidelven. Foto: Scandic Hotels.
Scandic Hotel Nidelven. Foto: Scandic Hotels.

Regionkonferanse Midt-Norge i Trondheim

Onsdag 5. oktober starter årets regionkonferanse for tillitsvalgte i Parat tilhørende Midt-Norge. Programmet går over to dager og er fullspekket med organisasjonsfaglig innhold og foredrag, på Scandic Nidelven Hotel i Trondheim.

Publisert Sist oppdatert

Temaene under konferansen dreier seg i stor grad om viktigheten av et sunt arbeidsliv, der arbeidsglede står sentralt for å lykkes. I tillegg vil forhandlingsfeltet og frontfagsmodellen gjennomgås for å belyse hvordan lønnsdannelse i Norge blir til.

Program under konferansen:

Hvem har ansvar for din arbeidsglede?

Seniorrådgiver Sigurd Eilert Liseth fra Nav Arbeidslivssenter vil snakke om arbeidsglede, og at vi alle har et ansvar for å lage et godt arbeidsmiljø på arbeidsplassen vår.

Hodebra arbeidsliv

Professor Steinar Krogstad fra HUNT forskningssenter vil snakke om forskningen til HUNT i sammenheng med utviklingen i arbeidslivet. Han vil også fortelle om aksjonen Hodebra arbeidsliv og hvordan ABC kan gi arbeidsglede og mer tilstedeværelse i arbeidslivet.

Frontfagsmodellen – et kort historisk tilbakeblikk og tanker om framtiden

I Norge forhandler man etter frontfagsmodellen, hva er dette? Forhandler i Parat, Kjell Morten Aune, vil forklare hva frontfagsmodellen er, fortelle litt om historikken og tanker om framtiden til modellen.

Powered by Labrador CMS