Det er tid for den årlige Statskonferansen, som denne gangen går av stabelen i Drammen. Her fra et tidligere år. Foto: Vetle Daler, Parat.

Tid for Statskonferansen 2023

Det er tid for Statskonferansen 2023 – onsdag 7. juni braker det løs på Quality Hotel River Station i Drammen. I år er det tillitsvalgte som står i det tematiske sentrum.

Publisert Sist oppdatert

Hvert år går Parats statskonferanse av stabelen. I år foregår arrangementet i Drammen, og denne gangen er temaet tillitsvalgte.

Hva er tillitsvalgtes rolle og hvordan kan rollen gjøres enda mer attraktiv enn den er i dag? Det skal i overkant av 200 deltakere diskutere i løpet av den to dager lange Statskonferansen.

Følg konferansen digitalt

Konferansens første dag blir streamet. Du kan følge sendingen på Parats Facebook-side og Parat24.com.

Du kan se hele programmet for Statskonferansen på denne nettsiden

Program for dag 1

Personaldirektør i staten, Gisle Norheim, sparker det hele i gang. Han skal snakke om hvordan medbestemmelse gir bedre beslutninger. Partner i rekrutteringsbyrået Capus, Bård Storsveen Tofting, spør i sitt foredrag hvordan erfaringen som tillitsvalgt kan benyttes i videre karriere, mens generalmajor Elisabeth Michelsen skal snakke om Forsvarets arbeid mot mobbing og seksuell trakassering.

Tillitsvalgte bidrar også med sine erfaringer og betraktninger. Tormod Nilsen, Patentstyret, Marte Hoel, Parat UNG/statsforvalteren i Vestland, Hans Petter Lyngsnes, Forsvarsbygg, vil i samtale med konferansier Erik Wold snakke om rollen som tillitsvalgt.

Også fenriken fra Kompani Lauritzen, Geir Aker, tar turen. Han avrunder konferansens første dag med sitt foredrag «Tør å være tydelig – lev med konsekvensene».

På konferansens andre dag skal de ulike etatsgruppene ha hvert sitt opplegg, arrangert av etatenes egne

hovedtillitsvalgte.

Hvor og når?

Tid: 7. og 8. juni 2023.

Sted: Quality Hotel River Station i Drammen.

Konferansen åpner for registrering onsdag 7. juni klokken 10.00. Selve programmet starter klokken 11.00 samme dag.

Powered by Labrador CMS