Håkon Hægeland, Parat UNG, 21. april 2023
Håkon Hægeland

Forbereder landsmøtet: - Stor tillitserklæring

Håkon Hægeland representerer Parat UNG i Parats vedtektsutvalg, som skal legge fram forslag til vedtektsendringer på landsmøtet i november.  - For meg er det en stor tillitserklæring å bli plassert i utvalget, sier han til Parat24.

Publisert Sist oppdatert
Lesetid: 1 min

Parats vedtektsutvalg består av seks medlemmer fra ulike sektorer , samt ansatte i Parat.
- Vedtektsutvalgets oppgave er å gå igjennom dagens vedtekter i Parat. Vi diskuterer endringer og skaper et forslag som skal legges frem for landsmøtet i november, forklarer Hægeland.

Da Hægeland ble spurt om å stille i utvalget ble han overrasket.
- Men overrasket på en god måte.  Jeg brenner veldig for fagforeningsarbeidet og synes det hørtes veldig interessant og ikke minst gøy ut å delta i et slik utvalg, sier han.

Å sitte i vedtektsutvalget høres kanskje tørt ut, men Hægeland bedyrer at det er et spennende arbeid.
- Det er mye som må tas hensyn til. Små endringer i ordlyder i vedtektene kan åpne opp for diskusjoner og muligens fremtidige uenigheter. Derfor er det viktig at vi går igjennom og snakker om hver endring vi ønsker å gjøre, men også at vi ser på hvordan vedtektene har endret seg i fortiden. 

Som styremedlem i Parat UNG føler Håkon Hægeland et stort ansvar i å kunne representere unge i vedtektsutvalget.
- For meg er dette også en stor tillitserklæring fra hovedstyret, som har plassert meg her. Jeg vet det er veldig mange som ønsket seg plass i flere utvalg og ikke fikk det. Så jeg skal absolutt gjøre mitt beste og jobbe hardt frem mot landsmøtet, lover han.

Powered by Labrador CMS