Informasjonsmøte om nytt pensjonstilbud 14. januar

Parat inviterer til informasjonsmøte om det nye medlemstilbudet YS Pensjon den 14. januar klokken 09.00. Registrer deg nå for å sikre at du får med deg all informasjon – også om du ikke kan delta på nettmøtet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er mer enn 2 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

1. januar 2021 ble innskuddspensjonsloven endret, slik at alle ansatte som jobber i private virksomheter får en egen pensjonskonto. Parat og flere forbund i YS har nå inngått avtale med Nordea Liv, og vil gjennom YS Pensjon tilby pensjonssparing for medlemmene til en svært god pris.

I dette webinaret får du som tillitsvalgt informasjon om medlemsfordelen YS Pensjon som lanseres snart. Du får blant annet en gjennomgang av smart pensjonssparing, den store pensjonsnyheten "egen pensjonskonto" og hvordan du enkelt får oversikt over din totale pensjon med pensjonsappen Nordea Boost.

Bli med på webinaret og lær hvordan du og de andre Parat-medlemmene enkelt kan påvirke utbetalingen som pensjonist.

Når: Torsdag 14. januar klokken 09.00 - 09.45

Hvor: Bli med ved å klikke på denne lenken

NB: Dersom du ikke har mulighet på oppgitt tidspunkt bør du likevel registrere deg, da alle registrerte vil få tilsendt presentasjonen og opptak av webinaret i etterkant. Du unngår da å gå glipp av verdifull informasjon.

Program:

  • Åpning ved pensjonsekspert i Parat, Andreas G. R. Moen
  • Innledning om bakgrunnen for YS pensjon ved Vidar Pedersen, AON
  • Innledning om egen pensjonskonto og Nordea Livs tilbud ved Liven Sandell og Stein Bondevik

Powered by Labrador CMS