Klart for regionkonferanse i Trondheim

Onsdag og torsdag møtes tillitsvalgte i region midt til regionkonferanse på Nidelven Hotel i Trondheim. Programmet inneholder flere spennende foredrag om utfordringer og muligheter i dagens arbeidsliv.

Publisert Sist oppdatert

I tillegg til Parats politiske ledelse, kommer det foredragsholdere fra både NAV og Høyskolen Kristiania. Ingunn Elvekrok er professor i organisasjonsvitenskap- og ledelse, og skal prate om tillitsvalgtrollen i et stadig tøffere arbeidsliv.

Seniorrådgiver i NAV, Leif Eggen, holder innlegg om tillitsvalgte og utfordringene som oppstår når det ikke er tilstrekkelig med tid for å utføre tillitsvalgtvervet.

Deltakerne får også muligheten til å se førpremieren på filmen "Sulis 1907". Filmen er et historisk drama om opprøret i gruvesamfunnet i Sulitjelma, som i 1907 var Norges nest største arbeidsplass. Dette opprøret var med på å danne grunnlaget for dagens organiserte arbeidsliv i Norge.

Regionkonferansen vil inneholder i tillegg praktisk gruppearbeid for det påmeldte tillitsvalgte, og skal gi dem en mulighet til å diskutere, lære av hverandre, og dele erfaringer de har gjort seg i tillitsvalgtrollen.

Powered by Labrador CMS