Region vest avholder denne uken sin årlige regionskonferanse. Bildet over viser en dag i Bergen hvor solen var synlig i et helt døgn.

Regionkonferanse i Bergen

Mandag og tirsdag arrangerer Parat region vest konferanse for medlemmer og tillitsvalgte i Vestlandets hovedstad Bergen. På programmet står tema som varsling, krisehåndtering for tillitsvalgte og livsfasepolitikk på arbeidsplassen.

Publisert Sist oppdatert

Parats advokat Ketil Mæland-Johansen loser deltakere gjennom hvilke regler som gjelder i varslingssaker i arbeidslivet. Tillitsvalgte spiller ofte en avgjørende rolle i hvordan en varslingssak blir behandlet. Formålet med foredraget er derfor å gjøre Parats tillitsvalgte trygge i rollen, skulle de opplever å måtte bistå i en varslingssak.

Stian Sørheim Espevoll er psykolog hos Onlinepsykologene. På regionkonferansen foreller han om viktigheten av grensesetting i tillitsvalgtrollen. Krevende situasjoner på arbeidsplassen krever at tillitsvalgte evner å også ta vare på sitt eget velgående, for å kunne hjelpe andre.

I tillegg kommer leder i Parat UNG Marte R. Hoel, TV 2-profil Kadafi Zaman, Parats samfunns- og myndighetskontakt Arve Sigmundstad, professor på UiB, Silje Mæland, samt Parats ledere Unn Kristin Olsen og Anneli Nyberg med innholdsrike, og engasjerende innlegg til konferansen.

Powered by Labrador CMS